Berenars saludables i botar a la corda

Aquesta és una proposta per fer berenars saludables i va adreçada des dels més petits als més grans de l’escola. Si clicau damunt la fotografia podreu veure diferents berenars saludables d’exemple.

La proposta és que penseu també un berenar saludable i envieu una fotografia explicant els ingredients d’aquest berenar. El meu correu electrònic és antonisureda@hotmail.com

Una altra proposta serà botar a la corda. Si no teniu una corda a casa, en podem fer una fermant 3, 4 o 5 cordons de sabata. Va dirigida als nins i nines a partir de 3r de primària. 

Aquí vos deix un vídeo explicatiu de com ha de ser la corda de llarga i com fer les primeres passes per aprendre a botar la corda.

Per aquells/es que teniu un bon domini de botar la corda, clicau al següent enllaç per veure una fitxa amb diferents opcions per practicar.

Fitxa de botar corda

Si voleu, em podeu enviar un correu electrònic a antonisureda@hotmail.com amb una fotografia o vídeo de com botau a la corda.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>