Primers dies…

Hola famílies!

vos volíem informar de l’horari que seguirem durant el curs escolar 2020 – 2021.

En primer lloc, quan els infants arriben feim l’assemblea: miram quants d’infants han vingut, qui ha quedat a casa, el dia de la setmana, cantem, quin temps fa…

Durant la primera franja horària realitzam les activitats més específiques com anglès, música, psicomotricitat, art, minimons, experimentació… A les 11h berenam i a les 11:30h sortim al pati. Després del pati jugam: tenim diferents espais delimitats a on es treballa el joc simbòlic, la motricitat fina, l’art, el llenguatge, la lògico-matemàtica, etc. Els infants es mouen lliurament pels diferents espais, sempre complint les normes com: es xerra fluix, caminam, compartim, no feim mal als nostres companys, etc.

3 ANYS A realitza psicomotricitat els dilluns i 3 ANYS B el dimarts, recordau que els infants han de dur roba còmoda i sabates de velcro.

 

A continuació vos deixam diferents fotografies dels racons que tenim dins l’aula de 3 anys A i B. Els racons aniran canviant depenent de les necessitats, interessos i moment evolutiu dels infants, així com l’època de l’any o festes tradicionals.

Moltes gràcies

Les mestres de 3 anys 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>