Taller “Aprendre a agafar l’ona”. Activitats

Relaxar el cos per relaxar la ment

Per relaxar la ment, és important i necessari, també destensar i descarregar el cos: si el cos està relaxat és més fàcil arribar a relaxar la ment.

A continuació teniu algunes activitats que podeu tornar a realitzar amb els vostres fills i filles.

Destensar el cos

 

Descàrrega física divertides

Dues activitats més per desconnectar la ment, a partir de la diversio i el riure.

 

Desconnectar la ment

Per arribar a relaxar la ment,  és necessari primer desconnectar-la, posant l’atenció en altres accions, com la que vos mostram i convidam a realitzar-la amb els vostres fills i filles.

 

Tensar i relaxar el cos conscientment

Tenir consciència de com tenim el cos quan estam nerviosos, preocupats o estressats també ens ajuda a aprendre a relaxar-lo més aviat.

Aquesta activitat serveix per aprendre a conèixer com està el nostre cos.

 

Respirar conscientment

Una vegada que el cos està “cansat” i relaxat, és fa més fàcil respirar de forma adient per relaxar el cos i la ment, relaxar-nos de forma global i facilitar el pensament positiu

A dins les sessions que hem realitzat amb els alumnes també hem practicat les visualitzacions per aprendre com funciona la ment de cada un,   aprendre a pensar de forma positiva i arribar a veure les dificultats com a reptes que podem superar amb èxit o no.

L’important és intentar-ho amb ganes i il·lusió partint de la confiança que és té amb un mateix i de l’aprenentatge diari que ens poden aportar els èxits i el que no ens surt tant bé com desitjam.

Magdalena

Orientadora social i familiar (PTS PROA +)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>