Bicicletada solidària

El pròxim dimecres dia 13 d’abril l’alumnat de 6è farà una sortida en bicicleta amb els alumnes de l’institut.

La partida serà a l’institut a les 9:00 i aniran fins a l’auditòrium de sa Màniga (cala Millor) i tornaran a les 14:00 també a l’institut. La policia local els acompanyarà i ajudarà que el camí sigui totalment segur.

El motiu d’enguany de la bicicletada solidària és aconseguir 3500 euros. Els nins i nines de  l’escola Wazo Huru de Kenya queden a dinar 5 dies a la setmana al centre.  Els diners que es recaudaran seran destinats a que durant un any els dissabtes també hi  puguin quedar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>