Orgull d’escola, orgull de famílies i orgull de mestres.

Aquest passat divendres no ha estat un dia qualsevol a ses Comes. Hem estat aprop de 300 persones dinant tots plegats d’un exquisit arròs de peix al pati de l’escola. Tot això acompanyat de música en directe gràcies al grup de ball de bot Tramudança. Aquesta exitosa diada ha estat la culminació d’una idea sorgida pels mestres que fan el curs de Cultura popular i que ha pogut ser subvencionada gràcies al programa PROA + en el qual l’escola de ses Comes hi està adherit.

Els alumnes de 6è han aprofitat aquest dinar per elaborar i vendre unes postres típiques de les illes, senyorets i oreanes; a més, han fet una rifa a benefici del viatge d’estudis.

Volem fer uns agraïments ben especials a tothom que ha fet possible que aquesta arrossada popular fos un atènctic èxit: famílies que han ajudat, mestres del curs de cultura popular, tutora i alumnat de 6è, mestres, conserge, personal de neteja, ATE del centre, Ajuntament i a TOTES LES FAMÍLIES I ALUMNES QUE HI ASSISTIREN.

Al següent enllaç teniu diverses fotografies i un vídeo.

https://drive.google.com/drive/folders/1TezxgW_tddjePiP99J9uKPbvfTnGuYfe?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>