I Jornades d’art a l’escola

Aquest passat divendres 16 de febrer ha tengut lloc la primera Jornada d’art amb els alumnes de 3r fins a 6è de primària. Aquesta Jornada ha tengut la presència de vuit artistes on cada un d’ells ha duit a terme un taller diferent. L’ART DEL COS amb na Justine (Catalunya), L’ART DE L’EMOCIÓ amb n’Iván (Mallorca), LART DEL JOC TEATRAL amb na Paloma (València), L’ART DE LA VEU amb na Gina (Mallorca), L’ART DEL RITME amb na Bel (Mallorca), L’ART DE LA PINTURA MURAL amb na Nena (Mallorca), L’ART DEL LLAPIS amb en Miquel i L’ART DEL GUST amb en Toni (Mallorca).

Ha estat un èxit de participació i d’implicació tant per part dels professionals com dels alumnes.

Enllaç amb les fotografies de les Jornades. https://drive.google.com/drive/folders/1I_bQDy97F3KuJD37TjSSzs9AAsAn595B?usp=drive_link

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>