Margalida, sa farina. Mostra de dansa i tast de pans.

Aquest dimecres 5 de juny hem realitzat una proposta inspirada amb el procés de recollir el blat i fer farina per fer el pa. El dematí hem fet els tallers de fer el pa (gràcies famílies i mestres voluntaris) i un taller amb professionals de dansa que han impartit un taller per a l’alumnat de 1r i 2n.

El capvespre s’ha fet la mostra de dansa amb les artistes que han fet els tallers dels dematins i en la qual també han pogut ballar els alumnes de 1r i 2n. Després s’han tastat els diferents pans que han fet els infants amb les famílies.

Enllaç amb les fotografies de la jornada https://drive.google.com/drive/folders/10BOQ8j4ddcw-JIexgwR4zZXKqZim4CiG?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>