Adaptació 3 anys

Hola famílies de 3 anys!

  1. Les mestres vos donam la benvinguda al blog. Poc a poc anirem pujant imatges de les activitats que realitzam a 3 anys. Vos deixam les fotografíes del període d’adaptació. 

    Des de l’escola donam molta importància al període d’adaptació ja que és el procés que viu l’infant quan es separa dels seus pares. Hi ha nins/es que s’adapten fàcilment, en canvi d’altres que necessiten el seu temps per adaptar-se a la nova situació, companys, mestres, espai… Per això sempre feim un període d’adaptació gradual, on donam l’oportunitat als pares que ens acompanyin, començam amb poques hores i poc a poc anam augmentant fins aconseguir que tots els infants d’adaptin i es sentin acollits. És important que com adults tinguem paciència i deixem que cada nin/a trobi el seu espai, a més de que escola i família col•laborin juntes.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació i paciència

Les mestres de 3 anys

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>