Minimons

Una de les activitats que més gaudeixen els infants és la de MINIMONS, és una tipologia de joc lliure que consisteix a combinar diferents peces soltes per crear una història, situació real o inventada per l’infant o l’adult a través de mons amb miniatura com el mar, la granja, el camp, la casa, … on hi ha diferents objectes o animals, com excavadores, animals terrestres, aquàtics, mobiliari, etc. Serveixen per fomentar la imaginació, creativitat, vocabulari, llenguatge, motricitat fina, etc. A continuació vos deixem diferents fotografies dels MINIMONS que tenim dins l’aula de 3 anys A i B. Els mini mons aniran canviant depenent de les necessitats, interessos i moment evolutiu dels infants, així com l’època de l’any i les festes populars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>