Assamblea

Cada dematí quan els infants arriben a l’escola realitzam l’assamblea, a on ens saludam, cantam cançons, miram quants de nins i nines han vengut, quin dia esteim, quina estació, que farem durant el dia, quin temps fa, com ens sentim… 

 

Aquest moment és molt important ja que permet desenvolupar el sentiment de pertinència al grup, anticipar el que passarà durant la jornada escolar, ubicar-se en un temps i espai, reforçar i ampliar el vocuabulari, contrucció de frases senzilles com “bon dia” “ha vengut na…”, “quin dia esteim”, “quin temps fa?”, treballar l’expressió oral, l’escolta, la música, les emocions, la lògica-matemàtica, reconeixement de números, la sèrie numèrica, relacionar la quantitat amb la grafia, la suma, la inicació a la lectoescriptura, reconèixer la seva foto i la dels seus companys, entre d’altres. 

A continuació vos deixam l’enllaç de les cançons que cantam el dematí:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>