Introducció a les lletres

Cada setmana anam introduïnt una lletra diferent, a partir de la inicial de cada nom, d’aquesta manera és molt més significatiu pels infants. Les lletres formen part del nostre dia a dia i al racó de lectoescriptura tenen diferent material a on les poden tocar, veure, experimentar amb elles.. a part d’això trobam convenient cada setmana fer una petita introducció sobre cada una d’ella, quins objectes hi ha a la classe que comencen per aquesta lletra, quins nins, la repassam amb el dit, desprès la feim a la pissarra, damunt arena, utilitzam les lletres de paper de vidre Montessori, com es pronuncia amb la boca, consciència fonològica, etc. Desprès al racó d’art feim una plàstica relacionada amb la lletra, per exemple, amb pinzell, aferrant punta de pintura, purpurina, gomets… 

 

L’activitat de presentació dura 10-15 minuts i es complementa amb el racó de lectoescriptura ja que es dona continuïtat del material que es presenta

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>