Ceip Ses Comes, en formació!

Els i les mestres de ses Comes estan duent a terme diferents formacions.

APRENENTATGE COOPERATIU

Aquest és un curs de centre i el qual ajudarà a l’escola a seguir amb una línia pedagògica adaptada a la nova llei educativa LOMLOE. Els docents adquirim així eines per fer feina relacionada amb l’aprenentatge cooperatiu per tal d’oferir un ensenyament a partir de l’organització de la classe en petits grups mixtos i heterogenis; d’aquesta manera els alumnes treballen conjuntament de manera coordinada per a resoldre tasques acadèmiques i aprofundir en el seu propi aprenentatge.

MAP TEATRE

MAP teatre és un programa de formació i innovació educativa que pretén facilitar als centres educatius el desenvolupament de l’expressió artística com a mitjà de comunicació i comprensió dels éssers humans. Va adreçat als alumnes de 5è i 6è de primària. A partir del 2n trimestre d’aquest curs 2022/23 es posarà en marxa.

PROGRAMA PROA +

El PROA+ 21-24 té com a eix fonamental el reforç institucional dels centres que presenten més complexitat educativa, amb la finalitat d’impulsar els canvis necessaris en la seva cultura organitzativa per tal de garantir l’èxit escolar de tot l’alumnat, amb especial atenció als alumnes que es troben en situació de més vulnerabilitat.

Amb aquest programa l’escola, per una banda, durà a terme un P.E.M. (projecte educatiu de millora) i d’altra banda rebrà una subvenció econòmica que anirà destinada a dotar la biblioteca de centre amb més llibres i també a fer activitats educatives en horari no lectiu per a les famílies.

LA CULTURA POLPULAR COM A EINA D’INTEGRACIÓ I DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA

Aquest curs permet donar a coneixer i posar en valor elements de la cultura popular com són les danses, ball de bot, rondalles i llegendes, cançons i calendari de festivitats que es celebren al centre. Aquesta formació va vinculada amb la dinamitzadora lingüística que ve al centre cada setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>