Trobada d’alumnes nouvinguts a Porto Cristo

Estimades famílies, després d’una feina conjunta entre l’Aula de Benvinguda de la nostra escola i els alumnes de Palic de l’IES Portocristo, el passat divendres 9 de desembre un grup de 19 alumnes (procedents de diferents llocs d’arreu del món i recent arribats a Mallorca) vengueren a conèixer en persona als nostres alumnes nouvinguts. Prèviament s’havien enviat vídeos on es presentaven en llengua catalana i alguna postal escrita també. Tots aquests alumnes comparteixen el fet que s’estan adaptant a l’illa, a la nova llengua i transitant el dol del canvi viscut per arrelar-se ben fort i enfortir vincles a la terra adoptiva. A n’aquesta trobada es realitzaren dinàmiques de grup i jocs lingüístics, així com un petit berenar amb menjar dels seus països d’origen. Fou un dematí molt emocionant, aquí en teniu una petita mostra. 
Coral Quatrecases i Archs.

Enllaç per veure les fotografies de la trobada. https://drive.google.com/drive/folders/17PP7Ta-MZ7qeypiR-P1lEX-JS2KB89OK?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>