Projecte de biblioteques del Ceip ses Comes

Aquest projecte consisteix en dinamitzar i utilitzar les tres biblioteques disponibles que tenim al centre i al poble: la biblioteca d’aula, la del centre i la biblioteca del poble. L’objcetiu és gaudir i arrelar l’hàbit de la lectura dels infants i aprofundir en les diferents maneres de llegir: per plaer, amb un fi informatiu o amb un fi literari.

Per atot això, la setmana passada es va organitzar un concurs de biblioteque d’aula a nivell de centre per tal que cada grup classe deixàs la biblioteca ben atractiva i poder ser valorada pel jurat compost per tots els delegats i delagades de l’escola. Enhorabona per tots els cursos que han participat amb molt de gust, i especialment a la classe guanyadora del grup de 4 anys A.

Al següent enllaç teniu les fotografies de les biblioteques d’aula. https://drive.google.com/drive/folders/10s8pqiqbPU7mWW38yfMq3DwfT-sLSfYa?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>