Jornada de mediadors

L’escola de ses Comes, a través de CONVIVÈXIT ha format alumnes de 5è i 6è que de manera voluntària han decidit fer-se mediadors per tal d’ajudar als alumnes de l’escola a afrontar de manera amistosa els conflictes que puguin sorgir el temps del pati.

Aquest passat dijous 25 d’abril es varen organitzar les segones jornades de mediadors de totes les escoles de Mallorca. La finalitat de la trobada ha estat reconèixer el mèrit d’aquests alumnes i compartir experiències entre ells i les mestres que els acompanyen. La Conselleria va pagar el bus que va dur l’equip de mediadors fins a l’Auditori d’Alcúdia.

Volem agrair a les famílies i a les vostres filles i fills per aquesta tasca tan important que fan per la convivència del nostre centre. GRÀCIES 

Enllaç de fotos: https://drive.google.com/drive/folders/14VSurZmfxZDwrUoXsUuHDvc77lG2cDoI?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>