Setmana de sant Jordi. Pícnic de contes i matinal de contacontes.

La setmana del 23 d’abril, dia de sant Jordi, ha estat marcada per dues activitats. La primera ha estat el dia de sant Jordi que s’ha montat un pícnic de contes on l’alumnat ha tengut l’oportunitat de triar divereses opcions de trobar contes col·locats damunt diferents estovalles. També hem tengut la presència d’alumnes de l’institut que han partcipat en aquesta jornada.

D’altra banda, divendres ha tengut lloc el matinal de contacontes. S’ha elaborat la cartellera de tots els contes i el dia previ l’alumnat d’infantil fins a 6è va poder triar dos contes simulant la compra de dues entrades. Aquests contes han estat contats tant per familiars dels infants com per part dels mestres en diferents espais de l’escola.

Aquí teniu l’enllçaç per accedir a les fotografies d’aquests dos dies.

https://drive.google.com/drive/folders/13Zu0N4d47bzLOknMQwkIUkKdoc4kC8x2?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>