Jornades d’art i motricitat

El 31 demaig la nostra escola va ser convidada a les “Jornades d’art i motricitat” del centre de formació de professorat de Palma (CEP). La directora, la cap d’estudis i una mestra de tallers feren les propostes als mestres dels tallers d’art que experimenten amb els alumnes de ses Comes. Després explicaren el nostre projecte SOM ART i el seu futur. El curs que ve l’escola ja tendrà tallers d’art a tots els nivells i ben prest podrem contar més novetats.

SEGUIM PROPOSANT L’ART COM UNA NECESSITAT I UN DRET PER LES CIUTADANES I CIUTADANS DEL FUTUR.

Els mestres es varen interessar molt pel projecte SOM ART del Ceip ses Comes i ens donaren l’enhorabona. L’esforç i les ganes dels alumnes comencen a donarels seus fruits. Al juliol ens han convidat al CEP de Manacor perquè el projecte d’art de SES COMES es conegui pel municipi i pobles del voltant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>